Wat u moet doen als u meerdere abonnementen voor een verschillend aantal apparaten hebt

Als u meerdere abonnementen voor een verschillend aantal apparaten hebt gekocht, wordt bij het verlopen van een abonnement automatisch een ander abonnement ingeschakeld op het apparaat. Als het nieuwe abonnement minder apparaten ondersteunt dan het vorige actieve abonnement, kan de Onbeperkte versie van Kaspersky VPN Secure Connection mogelijk niet meer worden gebruikt op bepaalde apparaten.

Kiezen op welke apparaten u de Onbeperkte versie wilt gebruiken:

1. Open My Kaspersky in een browser.
  2. Ga naar het onderdeel Licenties.
  3. Klik in het licentievensterl van Kaspersky VPN Secure Connection op de knop Apparaten.

U ziet nu een lijst met apparaten waarop het abonnement wordt gebruikt.

4. Selecteer het apparaat waarvoor u de toegang tot de Onbeperkte versie van het programma wilt toestaan of weigeren.
  5. Doe een van de volgende acties:
    • Kies Onbeperkte versie in het vervolgkeuzemenu als u de toegang tot de Onbeperkte versie van het programma wilt toestaan.
    • Kies Gratis versie in het vervolgkeuzemenu als u de toegang tot de Onbeperkte versie van het programma wilt weigeren.

Afhankelijk van uw keuze wordt de Onbeperkte versie op het apparaat toegestaan of geweigerd.